avgust 22, 2019

Noć knjige – 18. decembar 2015. od 17 do 24h

Trinaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 18. decembra 2015. godine od 17 do 24 časa.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle beogradskog Sajma knjiga, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Spisak izdavača čije knjige će biti na popustu do 20 odsto: Agape knjiga, Agora, Arhipelag, Booka, Book, Clio, Čarobna knjiga, Dereta, Draslar Partner, Evro Book, Evropski pokret prijateljstva, Fabrika slova, Ganeša, Geopoetika, Globosino, Heliks, Pčelica, Sezam Book, Kontrast izdavaštvo, Kreativni centar, Leo Commerce, Lom, Makart, Mascom, Miba Books, Naučna KMD, Novosti, Nova knjiga plus, Nova poetika & Argus books, Odiseja, Paladin, Psihopolis, Rende, Samizdat, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč, Urban Reads, Valera, VBZ, Verba, Via Print, Vukotić, Vulkan izdavaštvo.

Povezani tekstovi