maj 26, 2019

Trostruka poslastica – novi spot, koncert i album „Ajri Ef-Ema“

I ovog puta ekipa iz „Ajri Ef-Ema“ pripremila je video-spot svetskog kvaliteta. Video-prezentacija singla „Što ti telo pulsira“ stiže u susret beogradskom koncertu, a glavni akter klipa, ali i režiser je frontmen grupe Vukašin Marković.

Резултат слика за vukašin marković

Spot predstavlja mešavinu igrane forme i plesa po ivici realnosti. Junak priče priseća se bivše ljubavi, sa kojom je ponovni susret u bližoj prošlosti doveo do izuzetno snažne reakcije, i o njoj „priča“ na vrlo živopisan način, kroz glumu i ples.

Stari i novi prijatelji i saradnici grupe „Ajri Ef-Em“ (Irie FM), okupili su se da novom singlu daju vizuelni identitet.

Osim frontmena grupe, a u saradnji sa producentskom kućom „Kaktus midija“, Lazar Bogdanović našao se na mestu direktora fotografije, dok su se Tamara Pjević i Jakša Filipovac pobrinuli za koreografiju. Za ambijent je poslužilo jedno od najlepših zdanja Beograda, Centar „Sava“.

„Ajri Ef-Em“ održaće 15. decembra koncert u beogradskom Domu omladine, kako bi predstavili  novi album Putevi, koji je velika prekretnica u njihovom radu.

Uz već poznate pesme KlizišPutevi Ljubav što smo stvorili, na albumu će se naći još pet novih numera. U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu.

Ekipa koja stoji iza naziva „Ajri Ef-Em“ ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku.

Specijalnu ponudu ce-de sa kartama po povlašćenoj ceni su u prodaji, kao i ulaznice za koncert.

https://youtu.be/9D7dj8HJ5G4 Link spota Irie FM-a

Izvor (RTS)

Povezani tekstovi