avgust 20, 2019

Zoran Gajić se zahvalio Vučiću

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Zoran Gajić zahvalio je danas, u svoje lično ime i u ime svih poklonika tog sporta, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na novčanim sredstvima koje je Republika namenila Savezu.

Резултат слика за zoran gajić

„Pomoć Republike Srbije je od izuzetnog značaja, jer ćemo isplatiti višegodišnja zaostala dugovanja i omogućiti da nesmetano nastavimo sa radom“, navodi se u pismu koje je Gajić uputio Vučiću.

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da Vi, kao predsednik Republike Srbije, pratite rezultate odbojkaških reprezentacija i pomažete da se nastavi tradicija osvajanja medalja na velikim takmičenjima“, dodao je Gajić.

On je naveo i da OSS duguje zahvalnost Vučiću i zbog pomoći koju pruža u realizaciji projekta Nacionalnog odbojkaškog centra čime bi „odbojkašice i odbojkaši dobili još kvalitetnije uslove za rad i nastavili s promocijom Srbije na medjunarodnoj sceni“.
„Uveravam Vas da će Odbojkaški savez Srbije svojim još intenzivnijim angažovanjem i još boljim radom opravdati sva dosadašnja i buduća ulaganja Republike Srbije u naš sport“, zaključio je Gajić u pismu upućenom predsedniku Vučiću.

Izvor (Beta)

Povezani tekstovi