decembar 12, 2018

Zvezda je najveće iznenadjenje Evrolige

Trener Efesa Dušan Ivković rekao je danas da će njegovim košarkašima biti teško protiv Crvene zvezde, za koju je rekao da je najveće iznenadjenje Evrolige ove sezone.

„Kao i u svim uvodnim utakmicama velikih takmičenja, biće veoma teška utakmica. Igraćemo protiv ozbiljnog protivnika, koji je najpozitivnije iznenadjenje Evrolige“, rekao je Ivković uoči utakmice u Istanbulu.

Efes će sutra dočekati Zvezdu u prvom kolu Grupe E Top16 faze Evrolige.

Ivković je kazao da su crveno-beli odlično vodjeni trenerom Dejanom Radonjićem i da su svi igrači srpskog kluba značajno napredovali tokom sezone.

„Zvezda ima mlade igrače sa ogromnim potencijalom, poput Marka Gudurića, koji je bio ključan protiv Real Madrida“, naveo je srpski stručnjak.

On je dodao da je ekipa Efesa imala tešku nedelju.

„Igrali smo sa teškim protivnicima u turskom prvenstvu i pobedili smo u Ušaku, što je teško gostovanje, tako da očekujem tešku utakmicu u sredu“, rekao je Ivković.

Košarkaš Efesa Doguš Balbaj kazao je da je turski klub ostvario cilj plasmanom u Top16 fazu i da sledi teži period.

„Borićemo se za svoj drugi cilj, što je plej-of. Svaka utakmica u Top16 fazi će biti dragocena. Prvo ćemo igrati protiv Zvezde i moraćemo da budemo veoma koncentrisani ako želimo da pobedimo pred svojim navijačima“, kazao je Balbaj.

Utakmica izmedju Efesa i Zvezde igraće se u sredu od 18.00.

Izvor: BETA

Povezani tekstovi